hoe doods ook de druk


doods001 doods002

speciaal voor de twijfelaars enkele beelden uit mijn werkkamer,  een blik recht in het hart van mijn praktijk, de staande elementen aldaar in stand gehouden geheel zonder steun van de vlaamsche regering en met dank aan enkele kopers van aldaar gepleegde kliederingen:

denk op deze foto’s alle boeken weg & niets wat hier ooit verscheen had kunnen plaatsvinden.
(euh, eigenlijk had ik dus  een beetje commentaar verwacht op een bericht als dat hieronder)

doods003

Kinders toch! Vanwaar die haastige hang  naar het graf? Hoe denkt ge ooit in contact te komen met het vitale  leven van de letteren als ge de traumata van het gedrukte woord niet binnen handbereik hebt? Zijn alle bomen dan geheel vergeefs tot pap vermaald?  & Waarom meent gij tegenstellingen te kunnen/moeten poneren,  waar er slechts één streven kan zijn?

eli eli untsoweiter

Advertenties

2 gedachtes over “hoe doods ook de druk

  1. Niet dat het me spjt…
    Bij de eerste foto werd ik triest, vervolgens herkende ik wat chaotisch aanleunen van papier dat steun bij zichzelf en elkaar zoekt.
    Tot slot ril ik. Het is koud. Een dronk lijkt me gepast.
    ik doe mijn best.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.