3 gedachtes over “aquarel

 1. soldaten in I en A en
  studenten in A centraal
  multi’s overal waar geld

  het blijft kolonisatie

  – de geur van braakballen durft nogal eens te verschillen –

  zolang we blijven muteren
  overleeft de waterkans
  beeld ik mij in :)

 2. Nu je ’t zegt: het heeft er wel wat van weg. Ben in 2008 nog naar het Miro museum in Barcelona geweest, dat viel me eerlijk gezegd wat tegen. Mijn katje speelt al een uur lang met een rauwe prinsessenboon. D’r was daar toen ook een tentoonstelling rond Duchamp, Man Ray en Picabia: daar was ik wél wild van. Het Virus van de Vrije Lyriek muteert voortdurend, dit is een momentopname van twee dagen. Ik heb als test ’s vier avonden tv gekeken, vier keer de krant gekocht. Het zal wel aan mij liggen.

  Ik heb een plan om Europa te redden. In plaats van dat Erasmus gedoe (van de ene MacDonalds naar de andere) sturen we onze studenten verplicht zes maanden naar uniefs in Centraal-Afrika, met een taalcursus Swahili vooraf. Veel goedkoper, overigens.

  Slecht voor de vergrijzing? Bah, d’r zal er al wel ’s eentje malaria opdoen of een kogel vangen, maar hun Afrikaanse collega’s blijven wel wat hangen, en die kijken niet op een kindje meer of minder.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.