NKdeE Letterkaartjes x


NKdeE A6 Letterkaartje “x”

dv2017 ink, pencil & bister on folded A5 paper (actual size =A6) €10 – not a copy original handmade unique piece of creative trash! free shipping within BENELUX

€10,00

x

samekh: structuur, steun, kruising, ladder, gevaar. de x is de meest technische letter van het alfabet, voor ons. eerder een doorgeschoten en omgevallen t voor anderen. De oud-griekse Ξ (ks) kwam als klank niet voor in dominante  dialecten en daardoor werd de chi gebruikt, voorgesteld door onze (latijnse) x

de hiëroglief doet denken aan een visgraat of een ladder, de onderbouw of de weg naar het geheim. het onbekende x, het eender-wat.  het alfabet als gevangenis waaraan enkel door het alfabet te gebruiken ontsnapt kan worden, om dan schriftelijk te zwijgen.

het vreemde x: de mens bevreesd voor zichzelf. Francken en zijn 30% zwijgende volgers die liever moorden bij verdict dan zichzelf te herkennen in het verzopen kind aan de kust in nice. europa, uitgeschreven. meer lijken zonder papieren dan bewoners die het waard zijn.

het einde x,
x, het vergeefse kusje van het kind
dat de uitvinding van het niets nog niet kent.

xenografen schrijven langer

omdat ze het vreemde schrijven (het bekende verveelt snel en aan schrijven zelf komt haast niemand toe). immers: je schrijft het geschrevene niet, dat is er vreemd aan, zoals een lijk vreemd is aan de begravene.

 

Creatief afval getoond in blogposts met het label ‘te koop’ kan u kopen aan de vermelde prijs om de creatieve praktijk van Afhankelijk Auteur Dirk Vekemans te ondersteunen.

De werken worden na ontvangst van betaling gratis (binnen Benelux) opgestuurd  en zijn voorzien van een echtheidscertificaat.
Bestel via Paypal of mail naar dirkvekemans_at_yahoo.com voor de afhandeling.
Bedankt alvast!