meditatieve lyriek


flou vlam flux / voie voail vuil / cupid stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / whisper simpel duit / eik wijk lijk / make tale brake / hinder single truut / neus zeus meuse / zimmer  zwachtel  zoon / tafel sater sight / flou vlam flux / voie voail vuil / cupid stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / whisper simpel druif  / eik wijk lijk / make tale brake / hinder single truut / neus zeus meuse / zimmer  zwachtel  zoon / tafel sater sight /flou vlam flux / voie voail vuil / cupid stupid vaat / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / whisper mispel druif  / eik wijk lijk / make tale brake / hinder single truut / neus zeus meuse / zimmer  zwachtel  zoon / tafel sater sight / flou vlam flux / voie voel vuil / pointe stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / whisper simpel druif  / piek wijk lijk / make taak breek / hinder single truut / neus zeus meuse / zimmer  zwachtel  zoon / tafel sater sight /flou vlam flux / voie voail vuil / cupid stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spuit / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel drom / whisper simpel druif  / eik wijl kijk / make tale brake / hinder single trouwt / neus zeus meuse / zimmer  zwachtel  zoon / tafel sater sight / flos vlam fluit / voie mail vuil / cupid stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / whisper simpel druif  / eik wijk lijk / make tale brake / hinder single struis / neus seut meuse / imker  zwachtel  zoon / tafel sater sight / flou vlam flux / voie voail vuil / cupid stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / wimper sister druif  / eik wijk lijk / make tale brake / hinder single truus / neus zeus meuse / zimler  zwitsal  zoon / tafel sater sight / flou vlam flux / voie viool vuil / cupid stupid void / weg wiggle wacht / node nimmer spoiled / ader daver maar / amper ramper stroom / morsen strompel trom / wakker simpel duif  / eik wijk lijk / make talen braak

inputtekst (2010)

dv 2018 – “Tralfalmadorian Cut #8 : space” – Photoshop from video stills  (“Origin” SF show)
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.