Schilderij van de Maand #2

dv 2019 – angststudie #3 – de zintuigen als bedreiging voor het fictieve ego dat zich in de eigen gedaante vermomd heeft en afwisselend dader-slachtoffer speelt in een verslavende draaikolk van (zelf)medelijden (een luguber generatiespel).
110x80cm ong. (veels te groot alleszins, waar blijft ge met al dienen brol…) – waterverf , wasco en pastel op papier

opmerkingen

  • het ongedifferentieerde moet bij op het lijstje van de angstverwekkers, maar ja voor mij ziet de realiteit er zo wazig uit: door mijn slecht zicht is wat scherp is voor een groot deel opgebouwd door mijn bril/perceptuele verwerking , berekening dus waarbij er herhaaldelijk sprake is van euh, miscalculatie dus het wazige is het meest betrouwbare. ge ziet, of ge wilt het niet zien hihi: de invloed van mijn slecht zicht op mijn euh, filosofie kan moeilijk overschat worden…
  • wat mij toch serieus begint te boeien wer is hoe die figuren tot stand komen: ze emergeren uit mijn onhandige (niet-academische) tekenbewegingen, ik zie dan plots iets en van dan af worden het meer tekens-poses -lijncomposities. hier zit er uiteraard veel Blake in…
  • d’r zit nog een zesde zintuig verscholen aan de witte streepkens precies…
  • feedback welkom è, vertel wat gij ziet, ’t kan belangrijk zijn voor het Onderzoek hihi…

2 gedachtes over “Schilderij van de Maand #2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.