Anke Veld

Sylvia_bataille
… er wordt sinds kort gefluisterd dat er in het leven van Sylvia Maklès sporen van Anke Veld teruggevonden zijn …

Er wordt heden verder geschreven aan ‘ANKE VELD’ via de wiki-app op

http://ankeveld.miraheze.org

 

wit

witwitwit

 

 

hieronder links naar oudere versies:


De 8 Geschiedenissen

LORE NATHAN
ROB ESTHER
LODE MAAIKE
ANNA JORIS

Klik op een naam voor een Afloop

Over Anke Veld

Anke Veld is het ongelooflijk actuele, soms tweetalige netgebeuren dat al sinds 1996 in real time op uw eigenste internet wordt gepubliceerd, o.a. via een Kathedraalrichting op http://www.nkdee.be/nkdee/av.html of de Kathedraalsateliet op ankeveld.blogspot.com

Tijdsgebrek verplicht echter de auteur van dit gebeuren, zoals Laurence Sterne’s verteller Tristam Shandy, voortdurend tot complexe uitstelmaneuvers, aflopende verontschuldigingen achterhaald door nieuwe, maar wederom niet na te komen beloftes. Het gaat traag, dus, héél traag. Soms denk ik dat Anke Veld enkel in mijn hoofd bestaat. Mocht er iemand zin hebben om mee te schrijven aan dit werk,weest welkom! mail mij op dirkvekemans_at_yahoo.com!

Anke Veld draait rond 8 hoofdpersonages (ja ik weet het, de Warsowski’s rommelen ondertussen op Netflix wat aan met het idee) die verwikkelt zijn in 8 geschiedenissen waarvan de Afloop ook nog ’s ingewikkeld is.

Aja, het stoort mij niet als u watdanook overneemt uit dit werk en voor eigen niet-commerciële doeleinden gebruikt, maar vermeldt het dan of stuur mij een mailtje aub. Dank.

Klik op een naam voor een Afloop

LORE NATHAN
ROB ESTHER
LODE MAAIKE
ANNA JORIS

Een gedachte over “Anke Veld

Reacties zijn gesloten.